به گزارش خبرگزاری سفیر افلاک، حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی، در اولین کنگره ملی اقتصاد دانش بنیان و توسعه کارآفرینی ضمن تبریک اعیاد ماه شعبان، گفت: دنیا به سرعت بر اساس اقتصاد دانش بنیان در حال حرکت است و دیگر وقت آن نیست که اقتصاد سنتی به کار خود ادامه دهد.
وی با اشاره به اینکه باید هنر، دانش و صنعت را برای پیش برد و پیشرفت کشور تلفیق کرد، گفت: در حال حاضر در کشور این تفکر ایجاد شده است و شرکت های دانش بنیان بهره مند از جوانان نخبه هستند، اما بر سر راه آن ها موانعی وجود دارد. بخشی از این موانع ناشی از سنت های اداری حاکم بر بدنه حاکمیت کشور است که باید برای ان ها فکر جدی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی افزود: مسیولیت اصلی دولت این است که موانع پیش روی تولید را بردارد، امروزه تولیدکنندگان ما باید با تولیدکنندگان دیگر در جهان رقابت کنند که بدون مانع در حال پیشرفت هستند.
به گفته رییس مرکز شورای حل اختلاف، کشورهایی که پیشرفت قابل قبولی داشته اند تسهیل گر و سرعت دهنده به کار تولید بوده اند و موانع اداری سر راه تولید کننده را برداشته اند.
وی با تاکید بر اینکه باید انقلاب اداری رخ دهد و نهضت حذف امضا به وجود آید و صدور مجوزها الکترونیک شود، اعلام کرد: قوه قضاییه با تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در تلاش است تا از فعالان اقتصادی حمایت کند و از تعطیلی ها جلوگیری کند.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی، گفت: در مرکز حل اختلاف قوه قضاییه وظیفه داریم تا حل اختلافات غیر دادگاهی را توسعه دهیم. برای این منظور روش های مختلفی وجود دارد که یکی از آنها شوراهای حل اختلاف است.
وی در ادامه افزود: بخش داوری حرفه ای می تواند برای صنعت گران و فعالان اقتصادی کمک کننده باشد.
رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه، گفت: داوری در کشور ما قدمت زیادی دارد، اما آنچنان که باید توسعه پیدا نکرده است. در تلاش هستیم داوری حرفه ای را توسعه دهیم.
به گفته وی، داوری حرفه ای شامل دانش، تخصص، مهارت و توانمندی در حل و شناخت موضوع است. در این راستا به سراغ متخصصان رفتیم. در بخش حقوقی به سراغ قضات بازنشسته رفتیم و از آنها برای داوری دعوت کردیم. از اساتید دانشگاه های حقوق، کانون وکلا، مرکز وکلای قوه قضاییه و کانون سردفتران برای داروی حرفه دعوت کردیم.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی بیان کرد: در بخش داوری به 2 موضوع مهم حکم حقوقی و شناخت موضوع تخصصی نیازمند هستیم. در بخش تخصصی به سراغ متخصصان اتحادیه های مختلف رفتیم. با اعطای پروانه به متخصصان قصد داریم داوری حرفه ای را رونق دهیم. به محاکم هم تاکید شده است که پرونده ها را به داوران حرفه ای ارجاع دهند.
وی افزود: به تمامی اتحادیه ها و افراد پیشنهاد می کنیم در تنظیم پیش نویس قراردادها، شرط داوری حرفه ای در قرارداد قید کنند تا اگر اختلافی رخ داد به داور مراجعه کنند. در تمام قراردادها مانند قرارداد بین کارگر و کارفرما می توان شرط داوری داشته باشد.
رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه با بیان اینکه اولین کانون داوری حرفه ای در استان تهران تشکیل شده است، گفت: در استان های دیگر نیز با افزایش داوران، کانون های مساجد داوری تشکیل می شود.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی افزود: توسعه داوری کمک می کند که پرونده ها به کمتر به محاکم برود و کارها آسان تر و ارزان تر حل شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مسیولیت اصلی دولت برداشتن موانع پیش روی تولید است – خبرگزاری سفیر افلاک | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مسیولیت اصلی دولت برداشتن موانع پیش روی تولید است – خبرگزاری سفیر افلاک | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.