آفتاب نیوز :
دانشمندان دانشگاه براون ایالات متحده نشان دادند افرادی که 300 گرم ماهی در هفته (42.8 گرم در روز) می خورند، 22 درصد بیشتر از افرادی که تنها 3.2 گرم ماهی در روز مصرف می کنند، در معرض خطر ابتلا به ملانوما بدخیم هستند.
این مطالعه شامل 491367 بزرگسال آمریکایی با میانگین سنی 62 سال بود که گزارش دادند در مقایسه با سال پیش به چه اندازه ماهی سرخ شده، ماهی خام و تن ماهی خورده اند و همچنین در هر وعده به چه اندازه مصرف کرده اند. سپس این گروه میزان بروز سرطان پوست را در یک دوره 15 ساله محاسبه کردند. یک درصد از افراد به ملانوما بدخیم دچار شدند، در حالی که 0.7 درصد به ملانوما پیش سرطانی یا مرحله صفر دچار شدند. در مقایسه با تنها 0.3 گرم، با 18 درصد بیشتر خطر ملانوما بدخیم و 25 درصد بیشتر خطر سلول های پیش سرطانی مرتبط است. افرادی که روزانه 14.2 گرم تن ماهی مصرف می کردند نیز با افزایش 20 درصدی در معرض خطر بودند.
نویسندگان این مقاله اشاره می کنند که این نتایج به دلیل وجود آلاینده هایی مانند بی فنیل های پلی کلره، دیوکسین، آرسنیک و جیوه در ماهی است. با این حال، ممکن است افرادی که بیشتر ماهی یا تن ماهی خام مصرف می کنند، عادات و سبک زندگی دیگری داشته باشند که خطر دچار شدن به ملانوما را در آن ها افزایش می دهد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "با مصرف ماهی این بیماری را ضربه فنی کنید" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "با مصرف ماهی این بیماری را ضربه فنی کنید"، کلیک کنید.