حجت الاسلام اوحدی که تحصیلات عالی خود را در نجف اشرف و در محضر بزرگان حوزه علمیه گذرانده بود بیش از 5 دهه از عمر خود را به تبلیغ و ترویج دینی در کشورهای مختلف و نیز انجام وظیفه در معاونت پژوهشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، و مجمع تقریب مذاهب اسلامی گذراند.
بیش از نیم قرن پیش با این چهره فرهنگی که از فضلای حوزه علمیه نجف اشرف بشمار می آمد ، آشنا بودم.
ایشان یکی از معلمین تلاشگری بودند که در مدرسه جعفری نجف که از سوی مرحوم آیه الله العظمی سید محمود شاهرودی در سال 1345 و یا 1346 شمسی ( تردید از حقیر است ) دایر شده و سه ماه تابستان ، فرزندان حوزویان را که کاری نداشتند ، گرد آورده و به درس تاریخ ، ریاضیات ، علوم دینی ، و خطاطی مشغول می نمودند و از به هدر رفتن زمان دانش آموزان و استفاده از فرصت ها ، بهره می گرفتند. البته این مدرسه در طول ظاهرا چندین سال به فعالیت خود ادامه داد که اینجانب فقط بک دوره تابستانی از آن بهره بردم که مدیریت آن با حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی شاهرودی و اساتیدی شامل تعدادی از فضلای برجسته حوزه شامل آقایان دانشجو، توانا ، سید محمود نقیبی،خلیلی همدانی و دیگر اساتید از جمله مرحوم اوحدی در آن مدرسه اشتغال به تذریس داشتند.
دیگر از فعالان این مدرسه مرحوم حجه الاسلام و المسلمین سیادت و حجه الاسلام و المسلمین حجًت کشفی بودند که هنر خطً ایشان در نجف مشهور و برجسته بود ، که اخیرا توفیق دیدار ایشان را پیدا کردم.
که در این مسابقه ، مقاله 18 صفحه ای بنده ، برنده این دوره مسابقات گردید و جایزه آن را(که از یاد برده ام ) به حقیر تعلق پیدا کرد.
روح و روان وی و مرجع عالیقدر مرحوم آیه الله العظمی شاهرودی و معلمین دلسوز و تلاشگر آن مدرسه ، پر فروز باد
چهارشنبه 15 فروردین 1403
تهران
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "در سوگ تلاشگری خستگی ناپذیر" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "در سوگ تلاشگری خستگی ناپذیر"، کلیک کنید.