قادر آشنا در گفتگو با سفیر افلاک مطرح کرد؛
معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان سینمایی از عزم جدی این معاونت برای بهرهگیری هر چه بیشتر از مزایای فناوری و هوش مصنوعی در سینما خبر داد.
قادر آشنا معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان سینمایی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری سفیر افلاک، درباره عملکرد سه ساله سازمان سینمایی در حوزه زیرساخت و فناوری عنوان کرد: در حوزه زیرساخت به معنای واقعی کلمه برنامهریزی درست و عزم قابل توجهی شکل گرفت تا در پایان دولت سیزدهم تعداد سالنهای سینما را به ۱۰۰۰ سالن برسانیم. البته ساخت تعدادی از این سالنها از دوره قبل شروع شده بود، اما تعدادی ازآنها در میانه راه متوقف شده بودند.
معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان سینمایی اظهار کرد: ما تلاش کردیم اگر موانع اداری در مسیر ساخت اینن سالنها وجود دارد با رایزنی و پیگیری آنها را برطرف کنیم؛ حتی پیش از ان که خود این عزیزان مراجعه کنند و پیگیر کارشان شوند با آنها تماس گرفتیم و پس از آن هم از طریق مسئولان استانی پیگیر کارهایشان شدیم. حتی هیئتهایی هم به استانهای مختلف اعزام میشد تا روند ساخت این سالنها را پیگیری کند.
وی افزود: خوشبختانه با این پیگیریها در این سه سال ۳۱۰ سالن سینما به ظرفیت سینماهای فعال گذشته اضافه شد اگرچه تقدیر بر این بود که عمر دولت سیزدهم یک سال زودتر به پایان برسد و به آن عدد تعیینشده یعنی هزار سالن نرسیدیم، اما این امید را داریم که ان شاالله در دولت جدید هم این روند ادامه پیدا کند.
آشنا گفت: در بحث فناوریهای جدید و هوش مصنوعی جلسات متعددی با اهالی این فن، فیلمسازان، لابراتوارها و تهیهکنندگان داشتیم. نشستهای جدی و علمی در این زمینه در نهادهای زیرمجموعه سازمان سینمایی برگزار شد و در زمینه تأمین تجهیزات جدید تولید فیلم هم موسسه سینماشهر اقدامات خوبی انجام داد که گزارشهای آن نیز موجود است.
وی افزود: به هر حال بحث «تحریم» در موضوع سامانهها و ابزارهایی که در حوزه هوش مصنوعی و سینما نیاز داریم نکته جدی و مهمی است و ما را با محدودیتهایی مواجه میکند. این تحریمها در بحث تأمین ابزار و مسائل فنی تاثیر منفی دارد؛ با این حال با وجوئد این موانع بیرونی،متوقف نشدیم؛ فرآیندهای آموزشی و ترویجی را ادامه دادیم و الان هم جلسات مشورتی مداومی با اصناف مختلف سینما برگزار میکنیم.
آشنا درباره ادامه برگزاری جشنواره آموزشگاههای سینمایی نیز گفت: این جشنواره به صورت دوسالانه برگزار میشود و از آنجایی که دومین دوره آن آذرماه سال گذشته برگزار شد، سومین دوره آن هم طبق برنامه در سال ۱۴۰۳ برگزار میشود. چون رویدادی است که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی مصوب شده است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تأثیر «تحریمها» بر استفاده از فناوری در سینمای ایران/ مانع زیاد است اما متوقف نمیشویم" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تأثیر «تحریمها» بر استفاده از فناوری در سینمای ایران/ مانع زیاد است اما متوقف نمیشویم"، کلیک کنید.