آشپزی
-
آموزش
طرز تهیه خورشت قیمه + دستور کامل با کته، بادمجان و سیب زمینی
مواد لازم برای خورشت قیمه حرفه ای گوشت و پایه خورشت: گوشت خورشتی (ماهیچه یا گوسفندی یا گوساله): ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد، ریز و دایسی خرد شده لپه: ۱ پیمانه، از ۲ ساعت قبل خیس شده لیمو…
-
پزشکی
انسانها از چه زمانی شروع به آشپزی کردند؟
غزال زیاری: آشپزی امر مهمی در زندگی امروزی ماست؛ تا جایی که برخی از محققان بر این باورند که آشپزی کردن باعث شده تا اجدادمان کالری اضافی موردنیاز برای رشد مغزهایشان را به دست بیاورند. اما حالا این سؤال مطرح…